TÜRK DÜNYASI BODRUM'DA BULUŞTU…

TÜRK DİLİ KONUŞAN ÜLKELER İŞBİRLİĞİ KONSEYİ TOPLANTISI CUMHURBAŞKANLARI ZİRVESİ'NDE TURİZM KONUSU DA ELE ALINDI

Türk Dünyasından Haberler 5.06.2014 22:41:59 0
 TÜRK DÜNYASI BODRUM

Hilton Bodrum Türkbükü Resort &SPA 4-6 Haziran 2014 tarihlerinde çok önemli bir zirveye ev sahipliği yaptı. Zirveye Türkiye Cumhurbaşkanı Sn. Abdullah Gül, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sn. İlham Aliyev, Kazakistan Cumhurbaşkanı, Sn.Nursultan Nazarbayev, Türkmenistan Cumhurbaşkanı Sn.Kurbankulu Berdimuhammedov, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sn.Almazbek Atambayev katıldı. Cumhurbaşkanlarının yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Konsey üyesi ülkelerin çeşitli bakan ve Bürokratları da zirveye katılım sağladılar.

Bu çok önemli zirve için açıklamalarda bulunan, ISR Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ZaferTangil , ‘’Hilton Bodrum Türkbükü Resort &Spa olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok büyük onur duyuyoruz, tüm yönetim ve çalışanların bu zirve için özenle hazırlandı ve çok iyi bir ev sahipliği yaptı.” dedi. Tangil ayrıca Türkiye’de Resort Otelde yapılacak olan resmi en büyük zirve özelliğini taşıyan bu organizasyon da Hilton Bodrum’un tercih edilmesinin de gurur verici olduğunu bildirdi.

Tangil, açıklamasında Bodrum Hilton’un böylesine uluslar arası etkinliklerde daha aktif rol oynayabilecek kapasitede olduğunu, bu büyük buluşmada bu deneyimini başarı ile sergilediğini de söyledi.

Türkiye’de bir resort otelde ve Bodrum’da ilk defa gerçekleştirilen bu zirvede Türk Dünyası’nın geleceği ile ilgili çalışmaların yanı sıra geliştirilebilir turizm konusu da ele alındı. Ülke Cumhurbaşkanlarının ve Bakanlarının da ikili görüşmeler yaptığı zirve, 6 Haziran 2014 tarihinde sona erdi.

e.mail: necdetbuluz@gmail.com


``Haberin Olduğu Her Yerde``

ARTUKLU HABER AJANSI-BODRUM


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04